De makkelijke manier om parkeerplaatsen in Barcelona te vinden

Laat je voertuig in de veilige handen van Parking BCN wanneer je in Barcelona bent en bespaar jezelf de moeite met het zoeken naar een parkeerplaats in de stad!

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare Kortingen in Barcelona

Als je van plan bent met de auto naar Barcelona te gaan, dan zal ParkingBCN je trip zo comfortabel en makkelijk mogelijk maken. Met parkeermogelijkheden slechts een paar minuten verwijderd van beide terminals van de luchthaven van Barcelona, biedt het je de makkelijkste, snelste en goedkoopste optie wanneer je jouw auto moet parkeren.

Car Parking Barcelona ParkingBCN-employees

Wij begrijpen dat het erg moeilijk het kan zijn on een degelijke en goedkoop parkeerplek te vinden in Barcelona om uw auto te parkeren en dat is waarom ParkingBCN het perfecte alternatief is. Het aanbod is een ruime keuze aan diensten om aan je behoeften te voldoen. Hier zijn je opties:

Appartement

ParkingBCN APPARTEMENT
Bij aankomst op de parkeerplaats, zal ParkingBCN je auto parkeren en je gratis naar het treinstation bij terminal T2 brengen. Vanaf hier brengt de trein je rechtstreeks naar het Sants Station in het centrum. Wanneer je terugkeert, geef ze een belletje van de T2 treinstation waar een ParkingBCN vertegenwoordiger je bijeen roept en dan wordt je teruggebracht naar je voertuig.

ParkingBCN APPARTEMENT VIP
Met de ParkingBCN Airport VIP-service, zal een vertegenwoordiger van ParkingBCN je ontmoeten bij aankomst in jouw appartement en rechtstreeks jouw auto naar de parkeerplaats brengen. Aan het einde van je verblijf je auto direct teruggebracht

Vliegveld

ParkingBCN VLIEGVELD
Bij aankomst op de parkeerplaats, ParkingBCN parkeert je auto voor je en zal je vervolgens gratis overbrengen naar de juiste terminal van de luchthaven, zodat je je vlucht kunt halen. Wanneer je terug komt, geef ze een belletje en binnen een paar minuten word je opgehaald om je voertuig te halen.

ParkingBCN VLIEGVELD VIP
Met de Parkingbcn Airport VIP-service, zal een vertegenwoordiger van ParkingBCN je ontmoeten bij aankomst in de terminal en rechtstreeks je auto naar de parkeerplaats brengen. Wanneer je terug komt, geef ze een belletje en binnen 10 minuten is je auto op de locatie die u wenst.

Sants Station

ParkingBCN SANTS STATION
Bij aankomst op de parkeerplaats, zal ParkingBCN je auto parkeren en je gratis naar het treinstation bij terminal T2 brengen. Vanaf hier brengt de trein brengt je rechtstreeks naar het Sants Station in het stadscentrum, wat ongeveer 13 minuten duurt. Wanneer je terugkeert, geef ze een belletje vanaf het T2 treinstation waar een ParkingBCN vertegenwoordiger je bijeen roept en naar je voertuig brengt.

ParkingBCN SANTS STATION VIP
Met de ParkingBCN Airport VIP-service, zal een vertegenwoordiger van ParkingBCN je ontmoeten op het adres aangegeven door jou en  je auto wordt rechtstreeks naar de parkeerplaats gebracht voor je. Aan het einde van je verblijf wordt je auto direct terug gebracht naar Sants Station klaar voor jou om op te halen.

clockOpeningstijden

Ons kantoor is open om contact mee op te nemen van 10.00 to 20.00.

clockTalen
Castellano English Deutsch French Catalan
Spaans, Engels, Duits, Frans, Catalaans

 

euroBetaalmethoden

De betaling gebeurt bij afhaling van je voertuig op het einde van je verblijf, hetzij in contanten of via bankpas(Visa of Mastercard).

homeAdres

Carrer Muntades 5-7
Parque de Negocios Mas Blau I
08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Opmerkingen

Boekingen worden online gedaan. Wanneer je hebt geboekt, ontvang je een bevestigings email. BTW zit bij de prijs inbegrepen.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona.com
20%

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona.com kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met ParkingBCN
Website
Telefoon: +34 656 402 242

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here